05-05-15

CLUBLOKAAL fANCLUB STVV Neerwinden

med_pic_de_oude_smis_jan_brouckmans_14.jpg.jpgdata=RfCSdfNZ0LFPrHSm0ublXdzhdrDFhtmHhN1u-gM,HgVkYnfFZG9SPd8-bmscNXCozVF_KC0NNA6yatdKPaHf3BT2A54uM06dbvs___-dxzotmxMa9qo3W1iICwu06YqN1vPfsaJH28zGMvhvA83uoE_Q9gt38oVvRkrRZzE.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij als Fanclub STVV Neerwinden hebben als Clublokaal Café De Oude Smis geleggen in het centrum van Neerwinden juist tegen de kerk.

Iedereen kan hem daar lid komen maken van de Fanclub, Het lidgeld bedraagt €10 voor het seizoen 2015-2016

 WAT ZIJN DE VOORDELEN ALS LID

Mee naar de uitwedstrijden van STVV? Wil jij alle twee weken mee op verplaatsing in een aangename sfeer om je favoriete kanaries aan te moedigen dan ben je bij ons aan het juiste adres! De bus kost bij ons 10 euro per lid,12 euro voor NIET leden op verplaatsing. Wij bieden ook busabonnementen aan, deze kosten 40 euro voor vijf ritten achter een volgens . Inschrijven kan via 0495/47.68.66. of Clublokaal fanclubstvvneerwinden@hotmail.com

Ook voor de thuiswedstrijden kunnen de leden een ticket bestellen in ons Clublokaal Café Oude Smis Neerwinden en dit tot Zondagavond de week voor de wedstrijd, Afhalen vanaf woensdag 15:00 ( Betalen bij bestelling)

Voor de uitwedstrijden met een bus combiregeling (dit zullen onder voor behoud tot nu toe zijn Anderlecht, Standard, Club Brugge, Racing Genk en AA Gent)  hebben de leden voorrang voor een plaats bus en ticket dit tot de Zondagavond de week voor de wedstrijd.

Er zijn altijd voor een uitwedstrijd 48 plaatsen te beschikking  zijn op de bus.

De drank zal op de bus aan 1,25 euro te koop zijn (koud).

E-Mailadres :fanclubstvvneerwinden@hotmail.com

Website:http://fanclubneerwinden.skynetblogs.be/

 

19:57 Gepost door Fanclub Geel-Blauw STVV Neerwinden | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.